IMG_4013_edited.jpg

SELECTED PROJECTS

Surrey Home

Surrey Home

Surrey Home

A family home, based in Surrey. During this project we focussed on colour consultancy, styling and reworking the lower ground to suit a young family.

Cloakroom

Cloakroom

With two young children a downstairs bathroom was essential. We borrowed some space from under the stairs and created a boutique bathroom that did not eat into the existing floor plan.

Cloakroom

Cloakroom

Detail of cloakroom.

Kitchen

Kitchen

The client plans to extend the ground floor in a few years, so wanted a small, yet perfectly formed kitchen, which leads off the dining/family room.

Kitchen

Kitchen

As they plan to extend eventually, we decided to keep the original, double glazed door and simply paint it out.

Master Bedroom

Master Bedroom

We built a stud wall to divide the room and hide the wardrobe and create much needed storage.

Master Bedroom

Master Bedroom

The main inspiration for this room was the vintage fabric headboard, from which we picked various pinks and greens.

Master Bedroom

Master Bedroom

With the fireplace covered up, we added some interest on the far wall with shelves, displaying artwork and family photographs.

Master Bedroom

Master Bedroom

Master bedroom dressing table, the client has inherited some Edwardian furniture, so we worked to style various pieces to fit into the space.

Guest Bedroom

Guest Bedroom

Palette for this room was inspired by the two beautiful watercolours of the Limpopo which hang above the bed.

Guest Bedroom

Guest Bedroom

Details- Sea green velvet curtains.

Guest Bedroom

Guest Bedroom

Details- blue toile cushions.

Nursery

Nursery

Gallery wall within the nursery. A curated collection of illustrations, watercolours and family photographs.

London Garden Flat

Garden Flat

Garden Flat

Open plan kitchen/dining and family room. We opened up the existing kitchen with a side return extension.

Open plan kitchen

Open plan kitchen

By adding a side return extension, we were able to create a large, open plan family room/kitchen and dining area. Ideal for the young couple who had just bought the property.

Kitchen

Kitchen

We selected matte, handleless kitchen units in Lamp Room Grey to create a seemless, unfussy look.

Hallway/Library

Hallway/Library

The couple had an extensive collection of books, photographs and ornaments, all of which needed to be housed. We decided to build a row of bookcases down the length of the corridor and utilise an otherwise dead space.

Bathroom

Bathroom

We extended the bathroom, knocking down the wall between the bath and loo and keeping existing window Victorian window.

Master Bedroom

Master Bedroom

We created a light-well outside the french doors of this bedroom and filled the space with shade loving plants.

Garden

Garden

As entertaining was very important to this couple, we build a deck straight out of the double doors, which extended the living space directly into the garden. Ideal for al fresco dinners, yoga and parties. We also raised the fence and built a shed for much needed storage. Tucked in, at an angle under the trees, it did not impact in the garden space at all.

MORE PROJECT IMAGERY COMING SOON